Home » i nostri marchi Il mio account | Cosa c'è nel carrello | Acquista   
Prodotti
Produttori
Più venduti
01.Pomodoro San Marzano D.O.P.
02.Fermipan/Mauripan Lievito
03."The Chefs Flour" Farina di grano tenero tipo 00
04."Classica" Farina di grano tenero tipo 00
05.Caputo Semola di Grano Duro Rimacinata
06.Pomodori Pelati
07.Pomodorini di Collina
08.Pomodorini di Collina
09.Doppio Concentrato di Pomodoro - Tube
10.Bucatini n˚ 15
Ricerca veloce
Lingue
Nederlands English Italian
Informazioni
Spedizioni e Consegna
Privacy
Condizioni d'uso
Contattaci
i nostri marchi
Site Map

i nostri marchi i nostri marchi

Rustichella D Abruzzo Rustichella d’Abruzzo is gelegen in de heuvels van Vestine, in de regio Le Marche, en heeft haar wortels liggen in de oude pastafabriek van Gaetano Sergiacomo. In 1924 werd dit bedrijf opgericht in Penne, met als doel het bewaren van de traditie van eigengemaakte producten, met name de speciale, regionale producten. Het geheim van de pasta van Rustichella d’Abruzzo is dat het beste tarwemeel uitgekozen wordt en dat het vermengd wordt met water dat uit de bergen komt. Kenmerkend is de manier waarop deze pasta gedroogd wordt: niet in ovens, maar in de open lucht. Net als vroeger.

Rustichella D’Abruzzo Fusili con Buco, Rustichella D’Abruzzo Linguine, Rustichella D’Abruzzo Orecchiette, Rustichella D’Abruzzo Paglia e Fieno, Rustichella D’Abruzzo Penne Rigate, Rustichella D’Abruzzo Spaghettini, Rustichella D’Abruzzo Stuzzicarelli ai Funghi Porcini, Rustichella D’Abruzzo Stuzzicarelli al Barolo, Rustichella D’Abruzzo Stuzzicarelli al Peperoncino, Rustichella D’Abruzzo Sugo all’arrabbiata, Rustichella D’Abruzzo Sugo Pomodoro-Basilico, Rustichella D’Abruzzo Olio D.O.P. Da Casale, Rustichella D’Abruzzo Olio Extra Vergine D.O.P., etc..


De Cecco Meer dan een eeuw Pasta Het is meer dan honderd jaar geleden begonnen, in de Abruzzen, met een molen (Il Molino) waar de gebroeders De Cecco een pastafabriek begonnen. Inmiddels is het merk De Cecco wereldwijd bekend vanwege de heerlijke pasta’s en de goede kwaliteit. In 1887 was het Don Filippo De Cecco die de pastafabriek begon, zijn vakmanschap en gevoel voor techniek heeft het bedrijf al snel nieuwe mogelijkheden gebracht. In 1908 is het logo ontworpen met het meisje met de korenschoven, wereldwijd staat dit nog steeds garant voor een top product wat met de modernste technieken gemaakt wordt maar wel volgens oude tradities. Het merk De Cecco behoort tot de leiders in de semolina pasta sector, ze controleren het proces van het begin tot het eind om de hoge kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Een merk wat niet in je voorraadkast mag ontbreken.

De Cecco Bucatini, De Cecco Conchiglioni rigate, Farfalle con Spinaci, De Cecco Farfalle, De Cecco Farfalle Tricolore, De Cecco Fettuccelle, De Cecco Fettuccini all uovo, De Cecco Fusilli, De Cecco Fusilli Integrali (volkoren), De Cecco Ghiottole, De Cecco Gnocchi, De Cecco Lasagne all uovo con spinace, De Cecco Linguini con Spinaci, De Cecco Linguini Integrali (volkoren), De Cecco Linguine Piccole, De Cecco Maccheroni alla chitarra, De Cecco Mafaldine, De Cecco Orecchiette, De Cecco Paccheri, De Cecco Pappardelle all uovo, De Cecco Penne Rigate, De Cecco Penne Rigate Biologisch, De Cecco Penne Rigate Integrali (volkoren), De Cecco Rombi, De Cecco Rotelle, De Cecco Spaghetti con Spinaci, De Cecco Spaghetti, De Cecco Spaghetti con Spinaci, De Cecco Spaghetti Integrali (volkoren), De Cecco Spaghettini, De Cecco Tagliatelle all uovo, De Cecco Tubetti Rigate Grano Kamut, De Cecco Zita, etc..


Barilla In 1877 is het begonnen met een brood- en pastawinkel in Parma, nu is het merk Barilla wereldwijd bekend en behoren ze tot de leiders in de pasta business. Naast de pasta zijn ze tevens leverancier van overheerlijke pastasauzen en vele andere producten. De vierde generatie van de familie Barilla is inmiddels actief binnen het bedrijf en het merk is bekend vanwege de hoge kwaliteit. Door continu de producten te verbeteren en te vernieuwen blijft het een merk wat iedereen aanspreekt en wat we allemaal associëren met een heerlijke vakantie in Italie en de lekkerste producten in de supermarkt.

Barilla Bucatini, Barilla Cannelloni, Barilla Conchiglie Rigate, Barilla Farfalle, Barilla Fusilli, Barilla Gnocchetti Sardi, Barilla Gnocchi, Barilla Lasange all uovo, Barilla Linguine, Barilla Maccheroni, Barilla Mafaldine, Barilla Orecchiette, Barilla Sugo Arrabbiata, Barilla Sugo Bolognese, Barilla Sugo al Basilico, Barilla Sugo alle Olive, Barilla Salsa Napoletana, Barilla Penne Lisce, Barilla Penne Rigate, Barilla Rigatoni, Barilla Risoni, Barilla Spaghetti, Barilla Spaghettoni, Barilla Tagliatelle all uovo, Barilla Tortellini Prosciutto e Formaggio, Barilla Tortiglioni, etc..


Martelli De familie Martelli bestaat uit ambachtelijke "pastamakers", die, sinds 1926 de pasta zelf produceren gebruik makend van traditionele systemen. Ze gebruiken het beste harde tarwesoort en fijne meelsoorten, die gekneed worden met koud water en gebruik makend van bronzen trekplaten. Het droogproces wordt gedaan met lage temperaturen en neemt 50 uur in beslag.

Martelli Spaghetti, Martelli Le Penne, Martelli Maccheroni, Martelli Spaghettini. En nog vele andere merken en overheerlijke producten.


 Continua 

Carrello spesa Altro
0 prodotti ...è vuoto
Novità Altro
Triplo Concentrato di Pomodoro - Tube
Triplo Concentrato di Pomodoro - Tube

Spaghettini
Spaghettini

Spaghettoni Quadrati n˚ 413
Spaghettoni Quadrati n˚ 413

Fregola Sarda
Fregola Sarda

Farina di grano tenero tipo 00
Farina di grano tenero tipo 00

Pomodoro San Marzano D.O.P.
Pomodoro San Marzano D.O.P.

Gnocchetti Sardi n˚ 83
Gnocchetti Sardi n˚ 83

Olio Extra Vergine da Agricoltura Biologica
Olio Extra Vergine da Agricoltura Biologica

Tagliatelle all'uovo n˚ 304
Tagliatelle all'uovo n˚ 304

Riso n˚ 74
Riso n˚ 74

Recensioni Altro
In questo momento non ci sono recensioni disponibili