Home » Recept van de maand Mijn Account | Inhoud Winkelwagen | Afrekenen   
Producten
Fabrikanten
Bestsellers
01.Pomodoro San Marzano D.O.P.
02.Fermipan Italiaanse gist (4x11 gram)
03.Pizza Saus
04.Farina di grano tenero tipo 00
05.Pomodori Pelati
06.Fermipan/Mauripan red gist
07."The Chefs Flour" Farina di grano tenero tipo 00
08.Caputo Semola di Grano Duro Rimacinata
09.Semola di grano duro Rimacinata n˚ 176
10.Pomodori Pelati
Snel Zoeken
Talen
Nederlands English Italian
Informatie
Verzenden & retourneren
Privacy van gegevens
Algemene voorwaarden
Mail ons
Onze Merken
Site Map

Recept van de maand Recept van de maand
December 2010

Dit recept is mede mogelijk gemaakt door Ciao Tutti !

KerstPasta


Ingrediënten voor 6 personen:

450 g Orecchiette,
40 g geraspte pecorino,
2 stronken broccoli,
600 g Pomodori Pelati,
1 teentje knoflook,
een bosje peterselie,
4 eetlepels Olijfolie Extra Vergine Il Pregiato,
peper en zout,


Maak de broccoli schoon en verdeel in roosjes.
Kook de broccoliroosjes in een ruime hoeveelheid
water met een snufje zout beetgaar.
Haal ze uit het water en kook in hetzelfde water
de orecchiette volgens de aanwijzingen op de verpakking
al dente.

Verhit in de tussentijd de olijfolie in een koekenpan en bak
hierin de fijngehakte knoflook.
Voeg de fijngeprakte tomaten, de fijngehakte peterselie en
peper en zout naar smaak toe en laat de saus goed doorwarmen.
Giet de pasta af en meng de broccoliroosjes
en de tomatensaus erdoor.
Verdeel de pasta over 6 mooie glazen,
bestrooi met de geraspte pecorino en serveer direct.

Buon appetito!

Bookmark and Share
Voor meer recepten :
 Volgende 

Winkelwagen Meer
Uw winkelwagen
is leeg
Aanbiedingen Meer
Fedelini n˚ 10 (tht 14-11-2017)
Fedelini n˚ 10 (tht 14-11-2017)
€2,69
€1,50
Nieuwe producten Meer
Strozzapreti all uovo n˚ 116 (tht 3-10-2017)
Strozzapreti all uovo n˚ 116 (tht 3-10-2017)

Chitarrina Abruzzese all'uovo n˚ 399 (tht 5-10-2017)
Chitarrina Abruzzese all'uovo n˚ 399 (tht 5-10-2017)

Semola di Grano Duro Rimacinata Biologica (tht 2-12-2017)
Semola di Grano Duro Rimacinata Biologica (tht 2-12-2017)

Fettuccine all'uovo n˚103 (tht 30-9-2017)
Fettuccine all'uovo n˚103 (tht 30-9-2017)

Gnocchetti Sardi n˚ 83
Gnocchetti Sardi n˚ 83

Olijfolie Extra Vergine D.O.P. Regione Sicilia Val di Mazara
Olijfolie Extra Vergine D.O.P. Regione Sicilia Val di Mazara

Giulivo olio extra vergine di oliva
Giulivo olio extra vergine di oliva

Biologische Olijfolie Extra Vergine
Biologische  Olijfolie Extra Vergine

Tagliatelle all'uovo n˚ 304
Tagliatelle all'uovo n˚ 304

Riso n˚ 74
Riso n˚ 74

Recensies Meer
Er zijn nog geen Recensies over dit artikel. Wees de eerste!